Back to top

Un nou espai per a la reflexió educativa a Mataró: Jornades Valldemia Innova

Un nou espai per a la reflexió educativa a Mataró: Jornades Valldemia Innova

Maristes Valldemia, Mataró

Maristes Valldemia (Mataró) va celebrar les jornades d'innovació educativa "Valldemia Innova, Educar per al futur: un nou espai per a la reflexió educativa a Mataró, adreçat a tots els participants del món educatiu per compartir i aprendre els uns dels altres.

Les jornades s’inicien divendres al matí amb un acte intern, per a la comunitat educativa ("La càpsula del temps"), i continuen a la tarda amb la inauguració oficial i salutació de les autoritats. Jaume Cela,  escriptor, pedagog i mestre, ofereix una xerrada sobre lla innovació i l’educació. Posteriorment Brian Subirana, professor i director del MIT Auto-ID Laboratory al Massachusetts Institute of Technology, ofereix bases científiques per orientar nous processos pedagògics.

Dissabte, la sessió comença amb dues ponències més a càrrec d’en Juanjo Fernández (“Ser Més Feliços per Ser Millors Pares”), i d’en Ferran Ruiz (“Aprendre i Viure en l’Era Digital”). Després d’esmorzar, dues sessions de 6 tallers on s’hi exposen propostes pedagògiques d’educadors i altres professionals de l’ensenyament adreçats a educadors, futurs educadors joves i famílies.

Aquest acte s'emmarca dins del projecte d'innovació educativa Maristes Xarxa Innovació, un procés participatiu de cocreació de tota la comunitat educativa, que se centra en la innovació permanent i en xarxa entre totes les escoles maristes de Catalunya.

Comparteix la notícia

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers