Back to top

Volem educadors que acompanyin, transmetin passió i creixin humanament i professionalment

Volem educadors que acompanyin, transmetin passió i creixin humanament i professionalment

El mestre/professor ha de respectar, estimular, tenir sensibilitat, saber escoltar, ESTIMAR per fer un bon acompanyament als seus alumnes.

El mestre/professor ha d'acompanyar els alumnes en el desenvolupament de les seves capacitats i competències, sent més facilitador i guia que transmissor de coneixements. El seu coneixement de l'alumne ha d'oferir una bona orientació vocacional i professional.

A la maleta del professor cal posar-hi sempre eines d'avaluació, gestió de les emocions i del temps i una gran dosi d'il·lusió i motivació per tal que la tasca d'educar sigui sinònim de créixer en tots els sentits i totes les direccions i continuï essent capaç d'emocionar els seus alumnes.

Dotar de recursos i formació als educadors, per tal de millorar l'acompanyament de l'alumnat. La formació del professorat ha de ser acompanyada i motivada per poder gaudir d'una formació continuada en metodologies noves i actives, de qualitat, seguint els valors maristes, perquè tinguin les ganes i l'energia de fer-ho.

Sempre treballant en xarxa i donant molta importància a l'educació emocional i les intel·ligències múltiples. Els mestres també han de ser avaluats, no només els alumnes.

Els educadors necessitem disposar de més temps per fomentar la participació i la creativitat per assolir la motivació dels alumnes.

Comparteix la proposta

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers