Back to top

Nou número de la revista Maristes Xarxa Innovació!

Nou número de la revista Maristes Xarxa Innovació!

Ja és aquí el quart número de la revista Maristes Xarxa Innovació, una revista que relata el procés creatiu d'innovació educativa que estem vivint com a comunitat. L’exemplar que podeu llegir reflecteix els passos que hem anat fent durant els curs 2019-2020: la consolidació de la xarxa intel·ligent d’innovació, una xarxa que aquest curs, a banda d'abordar el debat i la reflexió pedagògica, ha hagut d'enfrontar-se a una situació inesperada: la irrupció de la pandèmia COVID-19 que encara estem vivint: com ens hem reinventat, com hi hem fet front, com hem continuat acompanyant l’alumnat, quin paper ha pres la tecnologia… Tot un repte i tot un desafiament.

A més, hi trobareu l’article “Espais únics per a una escola de tothom”, de l’artista i formador Siro López Gutiérrez, autor del llibre Esencia. Diseño de espacios educativos. Aprendizaje y creatividad, de l’editorial Edelvives.

Aquesta vegada la revista arriba en format digital a totes les famílies, comunitats de germans i educadors maristes. La pots descarregar clicant aquí.

Comparteix la notícia

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers