Back to top

Més de 200 persones prenen part a Lleida a la jornada participativa Maristes Xarxa Innovació

Més de 200 persones prenen part a Lleida a la jornada participativa Maristes Xarxa Innovació

Famílies i professorat s’han reunit al col·legi Maristes Montserrat la tarda del 20 d’octubre per presentar aportacions al nou projecte educatiu de les escoles maristes de Catalunya.

L’escola ha organitzat dos horaris diferents de trobada per a les famílies per donar possibilitats a tothom i facilitar la participació. La comissió d’innovació del centre ha destacat la bona acceptació de la iniciativa. Més de 200 persones han contribuït amb aportacions organitzatives i educatives  a partir de les dinàmiques i dels grups de treball proposats.

Durant la jornada, la directora del col·legi Maristes Montserrat, Mary Rius, ha destacat la bona salut del centre i l’acceptació de les famílies a l’hora d’implicar-se en aquestes dinàmiques que sumaran idees i propostes. També ha subratllat la complicitat de la centena d’educadors i educadores que han participat activament en la generació d’idees.

Per la seva part, Carles Cuèllar, coordinador pedagògic del centre, ha explicat que aquest és un primer pas des de la base i ha afegit que el projecte inicia un procés de creació conjunta d’un model que s’ha de basar en allò que fem bé i que ha d’incorporar metodologies on els alumnes participin i aprenguin de manera més competent i activa.

Comparteix la notícia

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers