Back to top

Les famílies, part important de MXI

Les famílies, part important de MXI

A la trobada que els representants de les associacions de mares i pares de les escoles maristes de Catalunya (FAPAMAC) van tenir a Igualada el dissabte 10 de març, es va crear un espai per seguir l’actualitat del projecte Maristes Xarxa Innovació. Era la segona vegada en aquest any que hi ha hagut aquest moment de reflexió compartida amb les mares i els pares de la FAPAMAC.

Els coordinadors del projecte van fer un recorregut ràpid per les passes fetes i van recordar els objectius i les accions previstes per al present curs, 2017-2018: realitzar trobades a nivell local per aprofundir en les propostes fetes per la comunitat educativa i en els principals trets de la xarxa d’escoles maristes que volem; formació del professorat per a la gestió del canvi; inici de la creació del nou model pedagògic per part de l’equip FITA-I.

Mares i pares expressaven la necessitat de ser creatius i actius a l’hora de comunicar i transmetre les passes que s’estan fent, convençuts que això mantindrà un bon nivell de participació per part de la comunitat educativa. Alhora, mostraven la seva disponibilitat a sumar esforços en el procés de transformació educativa que estem vivint, com a institució i com a país.

La part més important de la trobada va ser destinada a donar a conèixer la base del nou model pedagògic. En concret, es va reflexionar conjuntament sobre les finalitats educatives maristes en relació amb els infants i joves. A partir d’una dinàmica senzilla, els participants van expressar el que esperen del projecte educatiu per als seus fills i filles enriquint, així, la proposta que presentada per l’equip FITA-I.

Comparteix la notícia

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers