Back to top

Innovem amb els Webinars Maristes

Innovem amb els Webinars Maristes

El temps de confinament està generant un munt de propostes formatives i comunicatives online, aprofitant el temps que estem a casa.

Maristes Catalunya vol aprofitar aquest moment també i explorar el camí dels webinars, de manera que ens permeti  compartir el moment actual, conèixer experiències de la xarxa i generar converses que valen la pena. Un webinar és un ‘seminari virtual’ de curta durada, una finestra per poder accedir a coneixement i compartir experiències online.

Per això, oferirem tres webinars que tindran lloc en tres dimecres consecutius, 29 d’abril, 6 i 13 de maig, de 18h a 19h. Els temes triats són dels àmbits social, escolar i pastoral, per afavorir que els educadors i educadores dels diferents àmbits puguem conèixer més a fons l’acció educativa que els maristes aportem a la societat.

Aquesta iniciativa vol posar en valor el coneixement i l’experiència que tenen els nostres educadors i educadores i és per això que estaran animats per alguns d’ells. Els destinataris són també interns, els educadors i educadores de les nostres obres educatives. El darrer webinar també s’adreça als animadors i animadores de pastoral juvenil. 

Preparats?

  • Dimecres 29 d’abril. Com puc acompanyar des de casa? Marta Mas, orientadora de Maristes Valldemia, i Alba Calvo, educadora i psicòloga del Centre Obert Rialles, ens ajudaran en l’acompanyament personal a infants, joves i famílies, especialment en aquest temps de confinament. Inscripció.

 

  • Dimecres 6 de maig. Connexions neuronals i aprenentatge. Neurodinàmics, un grup d’educadors de Maristes Igualada, porten tres anys formant-se en neuroeducació a la universitat de Manresa i han iniciat un projecte molt interessant d’aplicació dels coneixements a l’aula, de manera pràctica. Ens presentaran la seva experiència. Inscripció.

 

  • Dimecres 13 de maig. Com responem al confinament des del lleure educatiu? La tasca educativa que fan els nostres monitors i monitores als més de 2000 infants i joves que viuen els moviments de la pastoral juvenil marista. Una oportunitat per conèixer de prop la seva tasca i gaudir de la seva creativitat. Inscripció.

Esperem que siguin temes del vostre interès i que sigui una experiència positiva i enriquidora. Us animem a participar-hi i animar d’altres companys i companyes a fer-ho. Moltes gràcies!

Comparteix la notícia

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers