Back to top

actualitat

20/03/2019

La transformació educativa és un canvi en profunditat i necessita el seu temps. Les escoles maristes estan vivint el seu procés de transformació centrant la seva atenció, sobretot, a generar hàbits que portin a promoure innovació pedagògica sostenible.

18/02/2019

Coeducació, participació, bones pràctiques, treball en xarxa, lideratges educatius… De tot això i molt més s’ha parlat a les VI Jornades Pedagògiques Maristes que s’han celebrat al col·legi Maristes Montserrat de Lleida aquest cap de setmana.

05/02/2019

Des de fa molts anys, les escoles maristes ofereixen moltes possibilitats als infants i joves de desenvolupar les seves competències més enllà de l'horari escolar. Però, podem dir que tenim una mirada 360? Podem parlar d'una mirada Maristes 360?

31/01/2019

Sortir encoratjats pel camí que estem realitzant, amb una visió més rica i global del projecte MXI. Aquest era el propòsit de la II Trobada de Xarxa MXI que es va viure al Casal, Barcelona, el dia 30 de gener, coincidint amb la celebració del Dia de la Pau.

08/01/2019

Un any més es presenten les VI JORNADES PEDAGÒGIQUES del Col·legi Maristes Montserrat de Lleida. Les jornades tenen l’objectiu de fer difusió pedagògica i de cercar espais de reflexió per la millora educativa.

26/11/2018

Deu persones, una de cada centre, formen el nou Equip de facilitadors del canvi del projecte MXI. És una iniciativa innovadora que pretén cobrir la necessitat d’acompanyar el procés que les escoles estan impulsant d’una manera més propera i horitzontal.

29/09/2018

El projecte d’innovació ha començat amb força el seu tercer any de camí. Després de la Jornada Pedagògica (G)local del passat 6 de setembre i una vegada passats els primers dies de curs, ha tingut lloc la primera trobada de xarxa MXI.

26/09/2018

El projecte d’innovació educativa Maristes Xarxa Innovació (MXI) va començar el curs per la porta gran. El dia 6 de setembre els educadors de les deu escoles maristes de Catalunya van ser citats a la Jornada Pedagògica (G)local. Una part d’aquesta jornada es va fer en directe des de l’escola Maristes Anna Ravell de Barcelona i es va poder seguir en streaming des de totes les escoles.

11/09/2018

Maristes Xarxa Innovació ha publicat el segon número de la revista sobre el procés creatiu que estem vivint com a comunitat educativa. Recull les principals passes realitzades durant els cursos 2017-2018 i n'explica els fruits: perfil competencial de l'alumnat i les bases del nou model pedagògic.

07/05/2018

Tallers de ioga, de suport vital bàsic, de nutrició, de risoteràpia... relax, participació, bon humor i, sobretot, aprenentatge i estones per compartir. Això ha estat el resum de les II Jornades Valldemia Innova, amb el lema “Fem Salut”, que s'han celebrat divendres i dissabte 4 i 5 de maig a Mataró.

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers