Back to top

actualitat

07/10/2020

Quines respostes educatives estem donant en aquest curs tan especial? De quina manera es nodreix el projecte MXI en el context de la pandèmia? Té sentit parlar d’innovació?

06/10/2020

Ja és aquí el quart número de la revista Maristes Xarxa Innovació, una revista que relata el procés creatiu d'innovació educativa que estem vivint com a comunitat.

26/06/2020

“Els alumnes recorden amb emoció allò que ha implicat un procés i que han après amb sentit. Amb l’ABPj el mestre juga el rol d’acompanyant i ha de saber fluir amb el procés d’aprenentatge, seguint i despertant la curiositat dels alumnes.”

26/06/2020

Aquesta és una petita mostra de projectes que s'estan treballant a les escoles Maristes de Catalunya. La majoria són interdisiplinaris i són projectes de diversos cursos de les etapes de Primària i Secundària.

Salvem el Supercomputador 

29/05/2020

Inesperat, sorprenent, inquietant, desconegut... La crisi provocada per la COVID-19 no té res amb què comparar-se. Mestres, professorat, alumnes, mares, pares, monitors del lleure... tothom, sense diferència, han hagut de fer-hi front de la millor manera que han estat capaços.

14/05/2020

"Agraïment, infants i joves, famílies, acompanyament emocional, presència, emoció, creativitat, incertesa, reinventar-nos...".

07/05/2020

Un bon dia, un grup de mestres del col·legi Maristes Igualada, arran de formar-se  en neuroeducació a la Universitat de Manresa, s'engresquen i decideixen constituir-se en el grup Neurodinàmics. I què fan? Doncs posen en pràctica els coneixements adquirits a la Universitat i apliquen determinades experiències a l'aula, a totes les etapes: des de nens d'Infantil fins a alumnes de Secundària.

30/04/2020

"El confinament ha servit per donar sentit a la feina que estem fent els educadors i educadores, que de vegades es perd amb la burocràcia, l'estima cap als alumnes, el sentit d'equip; tots tenim el mateix objectiu i no estem sols."

22/04/2020

El temps de confinament està generant un munt de propostes formatives i comunicatives online, aprofitant el temps que estem a casa.

25/03/2020

La diversitat i la inclusió van ser les temàtiques més recurrents de la jornada

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers