Back to top

actualitat

24/10/2019

Mapes de visió del nou model pedagògic, connexions entre escoles, comunitats de pràctica professional, lideratge transformador. Aquests van ser alguns dels temes de la primera de trobada del curs per conversar, intercanviar, compartir reflexió i... seguir avançant! A la trobada van participar-hi les comissions d’innovació i els caps d’estudis de les deu escoles maristes de Catalunya.

06/09/2019

Maristes Xarxa Innovació continua avançant. Durant els dies previs a l’inici de curs, els equips educatius de totes les escoles maristes han conegut la FITA-III del viatge que va començar ara fa tres anys i l’han assumida amb ganes.

06/09/2019

Ja tenim a les mans el tercer número de la revista Maristes Xarxa Innovació sobre el procés creatiu que estem vivint com a comunitat educativa.

28/06/2019

El projecte Maristes Xarxa Innovació ens ha de dur a ser una xarxa intel·ligent d’innovació on tota la comunitat faci central l’aprenentatge en totes les seves dimensions: ser, conèixer, conviure i fer. Hem de ser capaços de fer nostres uns hàbits d’innovació a nivell personal i col·lectiu per aconseguir una dinàmica sostenible d’innovació, pròpia d’una comunitat que aprèn.

05/06/2019

El projecte Maristes Xarxa Innovació tanca la FITA II en l’última trobada de xarxa celebrada dimarts 4 de juny a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès. Les 10 escoles maristes de Catalunya van ser presents a la jornada amb membres de les comissions d’innovació, caps d’estudis i alguns directors i directores.

17/05/2019

Divendres 10 de maig es van inaugurar les III Jornades Pedagògiques a l’escola Maristes Valldemia (Mataró). Enguany, les Jornades Valldemia Innova han estat dedicades al món de l’art i no van poder començar de millor manera que amb la inauguració del mural de l’artista Mateo Lara, creatiu, muralista i pare de l’escola.

26/04/2019

Les III Jornades Valldemia Innova se celebraran els propers 10 i 11 de maig amb el lema "ARTÀSTIC". Les jornades oferiran un nou espai per a la reflexió educativa a Mataró, oberta a tota la comunitat educativa i a qui vulgui ser-hi.

02/04/2019

La comunitat se sosté en les relacions. Els caps d’estudis i les persones responsables de l’orientació de les escoles maristes s’han trobat conjuntament durant tot el matí de dimarts 2 d’abril per fer un primer tast de l’enfocament restauratiu.

20/03/2019

La transformació educativa és un canvi en profunditat i necessita el seu temps. Les escoles maristes estan vivint el seu procés de transformació centrant la seva atenció, sobretot, a generar hàbits que portin a promoure innovació pedagògica sostenible.

18/02/2019

Coeducació, participació, bones pràctiques, treball en xarxa, lideratges educatius… De tot això i molt més s’ha parlat a les VI Jornades Pedagògiques Maristes que s’han celebrat al col·legi Maristes Montserrat de Lleida aquest cap de setmana.

© 2016 Maristes L'Hermitage

Baked by Digital Bakers